marți, 23 iulie 2013

Sistemele de alarma cablate va protejaza casa, familia si afacerile

Intr-o lume in care criminalitatea este in crestere, instalarea unui sistem de alarma cablat cu siguranta iti va salva bunurile si poate chiar viata. In fiecare zi poti citi in in presa scrisa sau online despre case si firme care au fost sparte, despre bunuri furate sau persoane atacate. Da, astfel de lucruri se intampla in fiecare minut din fiecare zi.

Din pacate, noi nu traim intr-o societate sigura, dar putem lua masuri de precautie, care ii vor proteja pe cei dragi, angajatii si proprietatea. Sisteme de alarma cablate functioneaza prin conectarea fiecarui dispozitiv de monitorizare sau alarma la panoul de control, centrala de alarma propriuzisa, prin intermediul firelor. Aceast lucru ofera o mai mare protectie la alarme false si o mai mare in utilizare si intretinere.

Un sistem de alarma cablat este mult mai greu de dezactivat, in cazul in care un infractor patrunde in casa ta, deoarece atat tastatura de alarma cat si sirena sunt cu cablate cu fire separate de la panoul de control.

Daca tocmai construiti o casa noua sau renovati una veche, instalarea unui sistem de alarma cablat este foarte indicata si va adauga cu siguranta un plus de valoare pentru locuinta ta. Puteti lua in considerare, de asemenea, inclusiv sistemele de alarma perimetrala, instalarea unui sistem de supraveghere video cu camere video cu infrarosu sau chiar si detectoare de fum si foc pentru a va asigura ca sunt acoperite complet toate riscurile.

Sisteme de alarma cablate reprezinta o investitie excelenta, cu un pret scazut, pentru orice proprietar sau om de afaceri, constient de riscurile la care este expus el, familia sau afacerea in care a investit timp si bani.

Recomandare:
Kit alarma antiefractie cu sirena de exterior - Paradox SP4000
Kit alarma antiefractie cu sirena de exterior - Cerber C52

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu